Movation - Moving innovation forward

Norges mest spennende initiativ innen åpen innovasjon?Movation's hovedmål er å hjelpe ideskapere, gründere, investorer, samarbeidspartnere og andre gode hjelpere med kapital, kommunikasjon og kompetanse for å lykkes.

  Vårt ledende, åpne, kvalitetssikrede og unike innovasjons-økosystem består av følgende 5 unike tjenester spesielt utviklet for og tilpasset nye vekstvirksomheter med et internasjonalt nedslagsfelt;
 • InnoBørs - Norges ledende uavhengige innovasjonsbørs
 • InnoInvest - Norges største investor-nettverk
 • InnoDesign - Norges ledende kommunikasjonskanal for innovasjonsnyheter
 • InnoServices - Norges beste tjenester for oppstartsmiljøer
 • InnoResearch - Norges beste koblingsarena for akademia og støtteapparat

Sammen med Movations 20 InnoCircle partnere tilbyr vi en samhandlingsarena som gjør utfordringen med å lykkes som entreprenør betydelig enklere, raskere og tryggere. Resultatet er Norges kanskje fremste uavhengige pådriver for et mer suksessrikt og skaperkraftig innovasjonssamfunn.

- Movations innovasjonsbørs er det mest spennende og kreative som har skjedd for å gjøre det enklere for gründere med gode ideer å finne smart kapital. Jeg applauderer satsingen og ønsker lykke til på ferden Une Amundsen, grunnlegger og styreleder i SuperOffice

InnoBørs - Norges ledende uavhengige innovasjonsbørs!

I 2010 ble det registrert ca. 49.000 nye foretak i Norge, en økning på over 8 % fra året før. Dessverre mislykkes hele 8 av 10 av disse foretakene. Vi er overbevist om at mange flere vil lykkes dersom de får god bistand i form av enkel tilgang på relevant kompetanse, kompetent kapital og effektiv kommunikasjon. Det er derfor Movation, i samarbeid med våre InnoCircle partnere har utviklet InnoBørs, en unik arena hvor de med gode ideer kan møte de med kapital og kompetanse. For kun NOK 2.500,- kan enhver entreprenør få sin ide registrert på InnoBørs i 12 måneder, og på den måten oppnå suksess raskere, enklere og tryggere.

Hver måned stemmes det frem en vinner som får vår RISING INNOSTAR pris, samt et tilbud om å delta på HegnarOnline, i tillegg til at det sendes ut en pressemelding i relevante markedskanaler. Vi har også en kvartalsvis kåring av de i folkejuryen som stemmer på de beste ideene, og også her vanker det verdifulle premier.

"Dette blir som Idol, Norske Talenter og X-Faktor for norske gründere hver dag, der markedet og folkejuryen kan si sin mening hele tiden på Hegnar Online. Gründere i Norge er like smarte som andre steder i verden, så her kan det meget vel dukke opp et nytt industrieventyr."

Sjefredaktør Stein Ove Haugen i Hegnar Online.InnoInvest - Norges største Business Angel investornettverk!

Tidlig fase virksomheter som skal vokse trenger ofte kapital, og den viktigste kilden er private investorer, såkalte forretningsengler. Movation har derfor i samarbeid med NorBAN samlet over 800 av Norges private investorer i InnoInvest og tilbyr disse en rekke medlemsfordeler:

 • Norges største nettverk for forretningsengler / Business Angels
 • Tidlig synliggjøring av gode investeringsmuligheter og buddykobling
 • Kvalitetssikring av gründerselskap og entreprenørteamet
 • Relevante investorkonferanser og medlemsmøter, både i Norge og internasjonalt*

*Movation er medlem av EBAN - European Business Angels Network.


InnoDesign - Norges ledende kommunikasjonskanal for innovasjonsnyheter!


Uten positiv omtale er det svært krevende å få tilgang til både kapital, kompetanse og kunder.Movation har derfor bygget en komplett proaktiv kommunikasjonsløsning, InnoDesign, som hjelper entreprenører og samarbeidspartnere med å få frem budskapet sitt(eller oppnå synlighet).

InnoDesign er en kombinasjon av online nyhetsavis, nyhetsbrev og nyhetsbyrå, og har de siste tre årene blitt Norges ledende uavhengige nyhetskanal for alle som er opptatt av innovasjon og design, med over 30.000 ukentlige lesere.


For våre medlemmer tilbyr InnoDesign følgende verdier:

 • Rimelig redaksjonell bistand til å skreddersy og formidle innovasjonsnyheter.
 • Nyhetsdistribusjon i eget e-nyhetsbrev til markedet, via sosiale media og direkte til alle landets aviser.
 • Målrettet og billig annonsering online i nyhetsbrevet og på www.InnoDesign.no.
 • Gratis selvpublisering av relevante nyheter på InnoDesign.

"Vi har benyttet oss av InnoDesigns tjenester fast i tre år og er veldig godt fornøyd med hva det gir oss. Både i form av markedssynlighet og PR, pluss også i vårt eget kundemagasin. InnoDesigns teknologiforståelse og eminente evne til å formidle tekniske budskaper gjør at vi får dobbel utbytte av nyhetssakene."

Halvor Jensen, adm. dir. i NTI Nestor

InnoServices - et kvalitetssikret tilbud av spissede innovasjonstjenester!

Entreprenører som vil lykkes trenger tilgang på beste ressursene, men de trenger ofte ikke så mange timene. Movation tilbyr derfor sammen med våre gode partnere enkelte InnoServices tjenester som tilfører nettopp den kompetansen de har behov for, når de trenger den.

InnoServices tilbyr følgende tjenester:

 • Administrativ spisskompetanse (COO og CFO in Residence)
 • Tilgang på entreprenørtilpasset verktøykasse (gratis applikasjoner, oppstartsmaler og Best Practices)
 • Fadderordning (coach, mentor og styrebistand)
 • Spesialtilpassede kurs og workshops (Goal Mapping, PR m.m.)


InnoResearch - et av Nordens ledende åpne teknologikompetansesentre!

Relevant forskning med gode partnere har aldri vært viktigere. I samarbeid med våre partnere og under kyndig ledelse av Professor Josef Noll har Movation derfor bygget et teknologisk innovasjonssenter som anerkjennes internasjonalt og benyttes av både EU, alle Norges universiteter samt Nordic Innovation. InnoResearch tilbyr følgende tjenester:

 • Teknologi-utredninger gjennom vårt nettverk av eksperter
 • Standardisering gjennom ETSI
 • Tilgang til sensornettrelatert informasjon gjennom EU Artemis
 • Deltagelse i nasjonale og internasjonale kompetanseprosjekter
Research partnere